starwars_TL02
SW3__banner
Епизод III покори всички рекорди !
Задава се Епизод 0 ?
arrow_Left ^back TOP^
03.06.2005 by CREATOR:

RLucas&Vader_InCannesevenge of the Sith покори всички рекорди за касови филми. Към 30.05.2005 постъпленията от билети за САЩ са 271.193 млн.$, по света - 248.9 млн.$ или общо 520.093 млн.$!
Вероятно и Лукас се е повлиял от невероятния успех на филма, защото след като твърдеше, че е приключил със сагата, сега вече не е толкова категоричен. На въпрос на фен относно шансовете на публиката да види на големия екран историята от "Star Wars - Knights of the Old Republic", създателят на Star Wars каза: "Е, ние (екипа) ще правим ТВ сериал, както и анимационни серии и зависи как ще потръгнат, някой ден може би ще се захванем и с това, но това са толкова далечни планове, за да обещаем каквото и да е."
Всъщност според този, който е публикувал новината, това се е случило още по времето на представянето на филма, преди официалната премиера на филма и преди да тръгне по кината.
Т.е. заявявайки това, Лукас по никакъв начин не е могъл и да подозира какъв приход ще получи от последната част на сагата. Както и да е, важното в случая е новината, че може би ще има Епизод 0, т.е. за времето далеч преди епохата на Войните на клононгите, Империята, Бунта и т.н. За по-незапознатите с хронолгията на Star Wars ще припомня, че събитията в Star Wars - Knights of the Old Republic (това всъщност е игра, RPG & Adventure) се развиват 4000 години (?!?) преди описаните в Оригиналната трилогия и това са приключенията на Реван, Бастила, Малак и опита на ситите да завземат Галактиката ... В началото на тази година излезе втората част на играта, в която действието се развива няколко години по-късно и героите са други.
Е, накрая, остава да се надяваме, че това не са само слухове. А и Лукас да размисли и да вземе да филмира обещаните Епизоди VII, VIII и IX.

To be continued...                                                                                     Добавете коментар