18.02.2004 by CREATOR:
 
Отново trillian
В началото на месеца излезе поредната версия - trillian 3.1 beta ... -  но не за него става въпрос в момента, а за стабилната 3.0 версия.
Оказа се, че първоначалните лоши впечатления от тази версия са напълно незаслужени. Повече от месец програмата си работи безпроблемно на компютъра ми, без да ми създава каквито и да е проблеми. Нямаше и никакви проблеми при импорта на контакт-листитите и избщо могат да се кажат само положителни неща за версията поне засега. Версията работи безпроблемно дори и с отдавна излезлия skin MdXP.

To be continued...                                               Добавете коментар

19.12.2004 by CREATOR:
 
Пак за trillian
Oбщо взето, докато напиша предната новина - за trillian update.... - излезе поредната версия, този път trillian 3.0 final.
Новостите са доста, но пък от друга страна отзивите на са много ласкави: издънки при импортването на контактите, липса на определени функции, достъпни в предишните версии, така че може би по-удачното е да изчакате 3.01 - само още 2-3 дена ;)
18.12.2004 by CREATOR:
 
trillian - Свободата в chat-a
Отдавна се отказах да update-вам с последните версии продукти като: Nero, Skype, Trillian, както и редица други защото трябва само с това да се занимавам .lol. И все пак от време на време update-ването е полезно. Така че, ето поредния: trillian 3 alpha build 963 update.
Можете да го дръпнете оттук: http://www.ceruleanstudios.com/updates/coreupdate-963.exe
 
За тези, които не са чували за trillian:
* осигурява Ви връзка към 5-те най-известни chat мрежи: AOL, ICQ, Yahoo, MSN, IRC, заедно или поотделно
* симултантни връзки дори в една и съща мрежа
* множество skins, plug-ins, fully customizable
* emotikons & emotisounds !!!
* Secure IM
както и много други.
За жалост pro-версията е платена. Има обаче и free-версия, както и patch към нея
За повече nfo и download тук:
http://www.trillian.cc/